En daar zijn we dan in het land van uitgestrekte savannes en de bushmen. De rit naar Frankfurt en de vliegreis gingen vlot! Levi was tot ieders vermaak luidruchtig aanwezig, maar heel lief en nog zo’n 6 uur geslapen op schoot.

Vanmorgen om 05.00 uur hartelijk onthaald op de airport (Windhoek) en vervolgens naar de Naankuse lodge gebracht. Overweldigend hoe onze komst verwacht werd. We zitten in het huis van één van de investeerders en dat is niet mis. Wat ’n plek!

We hebben al een goed beeld van dit project gekregen. Vandaag stond in het teken van wildlife. Levi met een aapje van 7 wkn op de foto en zelfs een hyena werd vandaag onder grote belangstelling weer terug in de bush gezet (zie foto). We vallen met onze neuzen in de boter. Verder met onze gehuurde Toyota Hilux zelf op de range ook al het nodige wild gespot. Van gems en gazelles tot struisvogels en een troep apen vlak voor de auto. Impressing!

Morgen reizen we af naar Gobabis om het resultaat van ons eigen project te zien én we bezoeken een kliniek in Epikuro. Wordt ongetwijfeld ook een indrukwekkende dag.

Vooralsnog dus veel indrukken en ’n vol programma, allemaal kerngezond en vol energie!

Tot blogs!!

20120802-182521.jpg

20120802-184622.jpg

Advertentie